torsdag 8. mars 2012

Jublet for Atle

 

      Jublet for Atle

Ikke alle hadde kommet til skisprinten for å heie på skiløperne.Katrine (17) og Ingrid (16) ville heller få med seg tenåringsidolet Atle Pettersens konsert.

DRAMMEN: - Han er såå kjekk. Jeg digger hele han, sier en entusiastisk Katrine Øen Lyseng (17). Hun sto på første rad langs skiløypa i sentrum og hylte til Atle Pettersen under gratiskonserten på Bragernes torg.

At hun innimellom skalv av kulde i det hustrige været, brydde hun og venninnen Ingrid Mestvedthagen (16) seg mindre om. Bare noen få meter unna sto nemlig 21-åringen og sang tre låter fra sitt siste album.

Pettersen, godt kledt i dunjakke, forsøkte så godt han kunne å få liv i de fremmøtte. Ingen lett oppgave onsdag ettermiddag. 21-åringen er mest kjent som fjorårets vinner av "Skal vi danse", men slo for alvor gjennom som X-faktor deltaker i 2010.

- Er det noe liv i Drammen,. spurte Pettersen før han dro igang første låt.

Ingrid og Katrine gjorde hvertfall så godt de kunne. De var på skisprinten for å servere mat i VIP-teltet. De går på restaurant- og matfag på Hønefoss vgs og tok seg en aldri så liten pause da Pettersen sto på scenen.
- Vi måtte bare gå og se på han, sier Katrine og synes Pettersen er flink til å synge. 

Link: http://dt.no/nyheter/jublet-for-atle-1.7074773
Hvis du vil lese mer om ski sprinten i Drammen 2012.

 

2 kommentarer: