Disse syltesøykulene
er enkle å lage og perfekte sammen med en kopp urtete og en god bok før
sengetid (for de som liker å lese
115g Usaltet Smør 200g Hvetemel
150g Sukker 1/2ts bakepulver
1 Egg 75g syltetøy etter smak
Forvarm stekeovnen
til 175 grader. Kle to bakebrett med bakepulver.
Visp smør og sukker
lett og luftig. Tilsett egget og visp godt.
Sikt mel og
bakepulver sammen og rør det inn i smørblandingen. Trill deigen til kuler og
legg dem med minst 5cm mellomrom på stekebrattene.
Press en finger ned i
hver kule og fyll hullet med litt syltetøy. Stek kakene i 10 minutter, til de
er gylne. Legg på litt mer syltetøy mens kakene er varme. La dem avkjøles på
rist.
Kan oppbevares i
lufttett boks i 4-5 dager.
Denne oppskriften gir
ca. 24 kaker.
-Daniel =)
Godt jobbet, Daniel :) Disse syltetøykulene var kjempe gode, og jeg kommer garantert til å prøve og lage dem hjemme også!! Takk for at du delte oppskriften med oss :)
SvarSlettDette ser veldig bra ut Daniel, godt jobbet:-)
SvarSlett